Миглена Ангелова ще спасява Анджелина Джоли от гладна смърт

  • 07 март 2014 08:18

  • 3928
  • 1
Миглена Ангелова ще спасява Анджелина Джоли от гладна смърт
©

Миглена Ангелова съвсем е откачила и е готова на всичко, за да привлече поне малко медийно внимание към себе си, пише "Всеки ден".

Бившата водеща на сълзливото предаване "Искрено и лично", което съвсем скоро беше свалено от поредния си ефир, всячески иска да напомни за себе си, макар и по най-безумен начин - като се изложи стабилно с писмо, адресирано не до кого да е, а до холивудската звезда Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския.

"Като я гледам какво е рагу, целият ми хуманизъм се напряга: ако продължи да не изпитва глад с този "нов" метод, киноиндустрията ще загуби една страхотна екшън-актриса", притеснена е Ангелова.

Водещата била твърдо решена писмото й до актрисата и половинка на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в да не остане само в интернет пространството, а да достигне по предназначение.

"След като омъжи една от дъщерите си, а другата я дари с внуче, Мисис "Искрено и Лично" влезе в ролята на Майка Тереза и се зае да дава акъл и да "спасява" холивудски величия, които със сигурност хал хабер си нямат коя е", коментират бивши колеги на Миглена. Те са категорични, че с телевизионната кариера на Ангелова е свършено и това е отчаян повик за внимание.

"С нея трудно се общува. Властна е, доста лицемерна, затова и децата й се разбягаха по всички краища на света - само и само да са по-далеч от майка си", споделят бивши съратници на устата русенка.

Последвайте канала на

Novini.bg
3928 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.03.11 | 11:33

1
Ами аз мисля че сираците и бездомните се нуждаят от спасяване от гладна смърт, какво лицемерие и фалш лъха от нашите елити. "Българин да се наричам ......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини