Диляна Попова бори грипа с ракия

  • 22 февруари 2014 08:31

  • 7252
  • 2
Диляна Попова бори грипа с ракия
© Булфото

Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град успя да пребори тежък грип с помощта на ракия, мед и зехтин. Традиционната рецепта се оказала повече от ефективна, пише "Монитор".

Вирусът повалил хубавицата във Виена миналата седмица, където тя и сестра й Елиза били на почивка и имали съставена план програма за разходки из града.

"Ние бяхме отседнали при наши приятели. Искахме да видим всичко - от магазините, през музеите, театрите, старите сгради. Успяхме да се класираме само за моноспектакъл на една канадка. На следващия ден се разболяхме и двете - температурата ни беше около 40 градуса и се принудихме да си останем в стаята. Веднага се обидихме на майка ни в България за съвет и тя каза да забъркаме мед, зехтин и ракия. Това помагало за преборването на кашлицата, а и температурата сваляло. Така и стана”, обясни Диляна в предаването "Преди обед”.

След като се доверели на традиционната рецепта, момичетата се излекували още на третия ден. Единственото, което продължавали да пият профилактично във Виена, било чай. Диляна допълни, че не е фен на антибиотиците и вярва повече на народните рецепти и на хомеопатията. За да си навакса за провалената почивка във Виена, заклетата пътешественичка е намислила следващия месец да отскочи до Рим.

"Искам да видя Сикстинската капела. Не че не съм била там. Но последния път имаше много хора, валеше и не можах да вляза. А сега ще се постарая никакви вируси да не ми провалят нещата", закани се актрисата от сериала „Революция Z”.

Последвайте канала на

Весела Найденова
7252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
doktor-TROL

2014.02.25 | 12:29

2
... ... i gracka muzika i gracko ...
Не думай!

2014.02.25 | 12:29

1
Как по елегантно да се похвалиш, че си била във Виена? Малко болка, малко народно лечение и ГОЛЯМА ХВАЛБА.

Добави коментар

Водещи новини