Алисия: Валери, бъди щастлив с Курволета!

  • 20 август 2011 14:26

  • 13936
  • 12
Алисия: Валери, бъди щастлив с Курволета!
© Интернет

В светските среди се шушука, че поредна драма разтърсва скандалната тройка Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Повод за драмата този път е, че футболиста чака дете от новата си изгора - Николета.

Плеймейтката е бременна във втория месец и вече се е похвалила на свои приятелки. Освен това тя и Валери ще вдигат сватба на есен.

Вестта за бременността на Николета сварила бившата на футболиста напълно неподготвена по време на репетиции на турнето на Фен тв, пише в. "Уикенд". АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия буквално се сринала след кратък разговор по мобилния си телефон.

Изпълнителката на "Той не е за мен" споделила новината и със свои колежки. "Хич не й завиждам. Скоро ще разбере какво е да родиш дете на този измамник", редила певицата.

Малко по-късно АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия се обадила на Валери по телефона и му честитила бебето и сватбата: "Валери, бъди щастлив с Курволета!", изстреляла блондинката.

Последвайте канала на

13936 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Mr.Shneebly

2013.01.21 | 14:09

12
Тази Николета поне е малко по-красива от грозилището Алисия .Която колкото и грим да си сложи на чутурата си все същото бустанско - курвенско плашило !!!
kura

2013.01.21 | 14:09

11
Всички са боклуци,но поне Алисия е по симпатична,от траверса Николета.
1

2012.05.02 | 14:48

10
Не вярвам Алисия да го е казала, частно казано, макар че думите са мн.точни! Не ме е грижа тоя с кой си ляга, жалко само че си остави детето и нито веднъж не излезе да се извини за срама, на който подложи детето си и жената, която го е дарила с него и сега го отглежда без него да го е грижа! Ако не искаш да си с някой, се раздели културно, с уважение, все пак и дете имаш... И това ли той нарича "мъжка постъпка"? Колко е лицемерен и жалък! Колкото до Николета... Да, влюбени били... Че то преди няколко години Валери беше също толкова хлътнал по Алисия, докато не се появи някоя следваща... Нищо чудно Николета да получи урока на Алисия! Жалко само, че от грешките на възрастните страдат деца. Валери, всяка твоя крачка показваш в пресата, а съзнаваш ли, че така оставяш куп доказателства са своята глупост и безотговорност??? Пожелавам ти някой ден да прогледнеш! Колкото до това, че сватбата била "най-щастливият" миг в живота ти... чакай малко, не каза ли че това било раждането на сина ти??? Или съвсем забрави, че имаш син? Замислял ли си се как орговаря детето като го питат кой и къде е баща му??? Като му показват някои твои снимчици от вестници... Не ти ли става кофти, че детето ти страда, че го поставяш в такава ситуация??? Появяваш се с чужди деца във фалшиви клипове... Дано синът ти ти прости! Ти никога не излезе и не каза: "Спрете, не искам детето ми да страда", а продължаваше да пускаш глупавите си "скандални" снимки... Извинявай, повечето ги пускаше Николета във фейсбука си, но ти... какво направи? Нищо! Когато капризите на една жена стоят над собственото ти дете, ти не си достоен да се наречеш "БАЩА"! Хайде, честита пирова победа! Дано не страдат повече хора заради теб!
Човек

2011.09.21 | 10:06

4
Браво на Вас!!!Много точно сте го казали!Не мога да разбера това ли са новините на България?Не мога да разбера,защо непрекъснато се занимават с живота на една малка к....?
i dvete sa kurvi

2012.02.02 | 22:48

9
kurva e spor niama,no kato znam kak Toto Dinev zapozna Valeri(a) i Alisia...mislia che i Alisia e kurva,pone takava raboteshe pri Toto Dinev.
D

2012.02.02 | 22:47

8
NIKOLETA E NAI GOLQMA TA KURVA
Papi

2012.02.02 | 22:47

7
boli me fara kvi sa ... she gi 4*kam i dvete
fuck

2012.01.03 | 21:26

5
be kwo sa karat za tos grozniq ;xxx :D
Rammstein

2012.01.03 | 21:26

6
грозен ама с пари :)
боже пази

2011.09.21 | 10:06

3
в светските среди хаха какви светски среди сте вие бе селски пръчки даже не можете да говорите и пишете а тоз валери пък даже не може и да играе мадуркото му с мадурко светски това че имате пари не ви прави светски хора по скоро богати боклуци успех ви желая в лайната
KJZ

2011.09.11 | 03:43

1
maloumnici prosti zakvo ne si opravite durjavata ami se zanimavate s prostotii koi kogo ebal i kogo sa preebali da umreme dano shtot bulgarite tva zaslujavame qzuk 4e sme edna ot nai starite nacii vmesto da sme po umni nie sme prosti do nebesata vseki s onaq si rabota tupan bie vse se oplakvame i kat doidat izborite qrush da glasuvame jalko 4e tolkova xora sa dali jivota si v minaloto i to ne samo bulgari i za kakvo da se prukne ot nqkoi guz taq skapana neprokopsana durjava Bulgaria obi4am rodinata si no mrazq durjavata si
lord of war

2011.09.11 | 03:43

2
забележителен коментар, по-реален не бях чел никъде, напълно вярно дявол го взел.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини