Анджелина Джоли влезе в болница

  • 29 ноември 2013 17:04

  • 16631
  • 7
Анджелина Джоли влезе в болница
©

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския влезе в болница – новините за нея стават все по-лоши, а медиците дори се опасяват от най-лошото, те не казват дали въобще ще живее…, пише "Kliuki.net".

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е на системи в болница, а новините за нея стават все по-лоши.

След като самите лекари дори обявиха, че не дават големи надежди за Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, то ни остава само да се молим, категоричен е говорител на семейството на красавицата. Тези дни Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, призна, че не би могъл да се справи, ако тя си отиде. Но никой не казва какво точно се случва с уникално прелестната актриса?!

Наскоро тя даже си направи завещание, което депозира при нотаруис в Лондон. Твърди се, че тя си е казала сбогом със своите прекрасни наследници. Многодетната фамилия е сполетяна от голямо нещастие, защото Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е „гръбнакът”, на който се крепят основите й, сподели самият Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в.

Двамата с Анджелина така и не вдигнаха пищна сватба, както планираха, защото през последните години здравето й все е засегнато сериозно. Анджелина отстрани и двете си гърди, защото искаше да избегне рак, но изглежда туморното заболяване не я подмина. Предполага се, че то се е отключило след операцията през лятото, но засега никой не потвърждава тази диагноза.

Засега е ясно само, че Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е в болница по спешност и никой не дава гаранция, че тя ще живее…

Последвайте канала на

Мая Йорданова
16631 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Мики

2015.06.27 | 13:13

7
Всъщност Анджелина Джоли е в Австралия, където се снима и режисира филма "Несломим", но жадните за евтин трафик и рейтинг издания това едва ли ги вълнува особено... некадърници :)
111

2013.12.16 | 22:37

6
Престанете да пишете глупости, нещастници такива! Да е жива и здрава Анджелина още дълги години!
anonimen

2013.12.04 | 21:24

5
Ne e istina. Ne znam otkade vzimate tezi gluposti. Angelina e v Australia I snima nov film.
lili

2013.12.04 | 21:24

4
Не мога да повярвам, че изгубих 2 мин в четене на глупости!!

2013.12.04 | 21:23

3
И защо да са глупости? Виж на какво е заприличала.Ребрата и се броят.Пожелавам и успех в борбата.Бог да я пази. Бог да пази и всички нас.
pipi

2013.12.04 | 21:23

2
kakvi sa tezi pisania,,

2013.12.04 | 21:23

1
Анджелина е жива и здрава и невероятно красива. Написаното е пълна глупост. Да й дава Господ здраве и дълголетие

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини