Крум Савов: Не се развеждам

  • 22 ноември 2013 17:24

  • 7311
  • 1
Крум Савов: Не се развеждам
©

Спортният журналист Крум Савов се обясни, като в романтичен холивудски филм на съпругата си Мая Савова. Това той направи в „Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия, за да опровергае клюката, че се развежда.

„Не мога нито минута без нея. Но не обичам да набутвам личния си живот в лицето на хората”, отсече Савов, който бе поканен коментира слуховете, че двамата с Мая се развеждат. "Обичам я, харесвам Мая. Тя е майка на децата ми. Радвам се, че намери посоката си, за да не е в моята сянка – съпругата на Крум Савов. Радвам се, защото е хубава, красива и успяла жена. Тя е фармацевт, а това, което прави, й е хоби. Няма да се развеждаме, много я обичам”, каза Крум.

Милен Цветков провокира Мая Савова, като й каза, че има информация от адвокат, при когото тя е ходила, за да подаде документи за развод. „Не съм подавала документи за развод. Не се развеждаме. Поне на този етап оставаме заедно”, със смях отговори фармацевтката.

С гордост Крум обяви, че за 10 години никой не е успял да го хване с любовница или да го обвини в изневяра. Нито него, нито половинката му

7311 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
една

2015.06.03 | 22:25

1
Ти си толкова грозен, че едва ли ще намериш някоя, с която да изневериш на Мая. А тя е хубава, макар и малко глуповатичка, но общо взето е симпатична.

Добави коментар

Водещи новини