Калканджиева нарочно насъскала Венета срещу Мая Савова

  • 31 януари 2012 12:14

  • 6986
  • 2
Калканджиева нарочно насъскала Венета срещу Мая Савова
© Интернет

Жени Калканджиева разиграла по сценарий скандала между Венета Райкова и Мая Савова като нова водеща на „Отчаяните съпруги”.

За това доверяват източници от Нова ТВ. Новата водеща Жени Калканджиева искала да се подсигури, че първото издание на рубриката с нея ще има успех.

А какъв по-сигурен ключ за успеха от скандал в ефира - коментират телевизионери. Точно с шумна женска свада по сценарий стартира рубриката на „Съпругите” на „Станция Нова”. На пръв поглед Калканджиева, която замени Вихра, се справи като професионалист, докато уж се опитваше да укроти първата си гостенка Венета Райкова, която влезе в конфликт с другата водеща Мая Савова.

По предварителна уговорка Райкова и Савова се изпокараха заради съпруга на Мая – спортния журналист Крум Савов. Мадам „Горещо” припомни как навремето Крум й дал интервю за предаването, а после я помолил да изреже неудобните въпроси. В този момент Мая избухна и започна да „реже” Райкова, за да защити мъжа си. А Жени Калканджиева уж изумена, запази хладнокръвие и изигра ролята на буфер между двете войнстващи амазонки.

Хора от екипа на Нова ТВ свидетелстват, че войната между Венета и Мая била потушена още в гримьорната след предаването. Двете дружески си чуруликали и дори си тръгнали заедно, като нищо не давало сигнал за срив в отношенията им, пишат от kliuki.bg.

Последвайте канала на

6986 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
кирил джексън

2013.11.22 | 22:56

2
на снимката има някакво зомби

2013.11.22 | 22:56

1
Жени е интелигентно момиче,така че това е недостоверно.а за другите две кифли е в реда на нещата,да се изпокарат даже в ефир,но както се казва ако не ти дойде не го чакай....акъла де!!!

Добави коментар

Водещи новини