Бившата на Жоро от Биг Брадър заби Силвестър Силвестров

  • 01 ноември 2013 09:15

  • 7670
  • 0
Бившата на Жоро от Биг Брадър заби Силвестър Силвестров
©

Жената на победителя в "Биг брадър" Жоро - Ангелина, е новата приятелка на Силвестър Силвестров. Дипломираната журналистка измести от сърцето и леглото на брат Мангасарян Мария Силвестър, известна още и като Мери Репортери.

Ангелина и Силвестър афишираха връзката си във Фейсбук . "С Мария си оставаме брат и сестра! Всички красиви булки могат да ми звънят, без това да е притеснително", написа актьорът Силвестър Силвестеров във Фейсбук и взриви медиите още на 17 септември.

Прочутият като Зюмбюл от "Братя Мангасарян" актьор набързо беше разведен и снабден с любовница-секретарка.  Победителят в четвъртия сезон на "Биг брадър" Георги Алурков беше изключително щастлив по Коледа на 2010 г. Тогава той не пропускаше да публикува снимки на сина си в профила си във Фейсбук и да се похвали със съпругата си Ангелина.

Жоро имаше бурна връзка в Къщата със съквартирантката си Таня, която обаче не преживя дълго след края на риалити шоуто. В последствие пък Жоро започна афера с русенката Емилия от "Биг Брадър", като двамата заживяха заедно.

Последвайте канала на

Novini.bg
7670 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини