Жоро Главата искал да гръмне Бербатов заради Николета Лозанова

  • 20 юни 2013 14:11

  • 28010
  • 6
Жоро Главата искал да гръмне Бербатов заради Николета Лозанова
©

Футболната звезда Димитър БербатовДимитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 г. в Благоевград. Има по-малък брат на име е бил на косъм от смъртта заради Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През. Това пише днес виетнамският сайт docbao.vn. в материал за сериозните връзки на Лозанова.

На първо място са чувствата между Николета и Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален, след което се обяснява, че Николета е била в любовен романс с "българския мафиот" Георги Славов, който е син на покойния Стоил Славов.

В материала присъстват и биографични данни за Николета Лозанова: Тя е родена през 1987 г. и е известен супермодел - хит в България. Тя притежава атрактивно лице и "горещи форми", описва я виетнамският източник, като подчертава, че Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През редовно е била канена на фотосесии за мъжкото списание FHM, Maxim или Playboy.

Настоящата съпруга на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб е пленила и Димитър БербатовДимитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 г. в Благоевград. Има по-малък брат на име. Прочутият голмайстор не устоял на красотата ѝ, което обаче му създало големи проблеми. Георги Славов, известен като Жоро Главата, полудял от ревност и искал да ликвидира Бербатов. В крайна сметка не се стигна до фатален край, но Митко бил на косъм от най-лошото, тръбят във Виетнам.

С нападателя Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб красавицата сключи брак през 2011 г. Една година по-късно им се роди дъщеричката Никол, завършва материалът във виетнамската медия, публикувайки и богата фотогалерия на Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
28010 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.01.05 | 14:24

6
Мутри футболисти,сега разбирам защо определят нашите жени като ку.ви.Жалко за красотата им.
:@

2015.01.05 | 14:24

5
Ето докъде ни доведе комунизма - един дришак с пари да си вее байрака, като лежи на лаврите че дедо е возил комунягите после тате създаде Сик, като пак го пазеше дедо чрез другарите си номенклатурчици, но не за дълго. И накрая да стигнем до Славов Джуниър най - големия палячо харчещ народни пари усвоени с престъпления и измами, без един легален работен ден в живота му - да ви е честит велможата и да му ядете кожата.

2014.10.25 | 01:02

4
Добре го поема,чак ми се доеб.Иначе си е пеперудка.
хаха

2013.07.02 | 23:39

3
къв виетнамски сайт веее
n1

2013.07.02 | 23:39

2
а бе къв мафиот е тоз пропаднал наркоман уее,добре че му бяха охраните,та да се мисли за мъж.
Виитнамиц

2013.07.02 | 23:39

1
Малиииий, виетнамска преса. Прочухми съ.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини