Хванаха Галена в крачка

25 юли 2011 12:07

Хванаха Галена в крачка
© интернет
6260 1

Преди около 2 месеца ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и направила крачка встрани от правия път на бракосъчетанието – научаваме от „Всеки ден”.

Тя преспала с именит футболен бос от София, като изневярата се осъществила в баровския хотел „Риу” на правешкото езеро.
Със силно накърнена чест унизеният вафлен бос пробвал да събере повече доказателства, за да узнае дали кръшкането на половинката му е било единична забежка, или става дума за трайна интимна връзка.

Разпитът на двамата охранители, прикрепени към ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, не дал резултат – бодигардовете отричали категорично да знаят нещо по случая. Доносникът, който осведомил Галин обаче твърди, че момчетата с яки вратове били подкупени от въпросния футболен бос – пише таблоидът.

В крайна сметка ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и признала, че е била в хотела, но не за авантюра, а за да уреди свой ангажимент с определена бизнес дама.
„Галин не вярва на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и знае много добре, че тя му изневерява. Лошото за него е, че любовникът й е по-влиятелен и богат от него самия и той няма какво друго да направи, освен да преглътне унижението” – отбелязват клюкарите във Велико Търново.

В града на болярите все още помнят, че Галин заряза предишната си жена именно заради изневяра. Става въпрос за колежката на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и – Десислава, която бе спипана да кръшка със сикаджийски бос.

6260 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
българин

2011.09.11 | 14:15

1
язък за момчето.....използват добрината му тия "моми".....или му смучат паричките....то проституцията си е древна професия.....аман от леки жени и "черни вдовици"(вид паяк,женските екземпляри са много опасни:)...)

Добави коментар

Водещи новини