Азис се покри за 35-годишния си рожден ден

  • 08 март 2013 06:47

  • 2551
  • 4
Азис се покри за 35-годишния си рожден ден
©

Фолкидолът АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. чукна 35 вчера, но прие честитки лично само от дъщеря си Рая и майка й Гала - жената, която го подкрепя още от периода му на квартален сервитьор, пише Монитор.

Стресът около побоя, на който стана жертва преди два дни в столичния център, го накара да се скрие от света и да блокира обажданията както на близки, така и на хора от екипа си. Личното си послание към него във „Фейсбук” успя да отправи приятелката му Николета Лозанова, с която от 25 март ще мерят френски маникюр в „Къртицата” по TV7. Плеймейтката изчетка мащаба на таланта му и заяви, че го боготвори.

„Радвам се, че имам честта да честитя рождения ден не просто на Костинбродския славей, а на световноизвестния АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Поклон пред таланта му!”, написа футболната съпруга. „Аз като негова сестра по съдба от сърце му желая да е жив и здрав, да постигне още по-големи успехи в професионален план, да продължава да бъде себе си и да ни радва с още много сценични образи.” Според нея изпълнителят на „Нещо мръсно” умее да скандализира моралистите по-добре от всеки и в това се крие ”неизчерпаемият му чар”. Респектирана от хамелеонските му визии и дързост, моделката му пожела да продължава да е трън в очите и балсам за ушите на тези, които му завиждат, и тези, които го уважават.

Николета използва рождения ден на Василка и за да захапе конкуренцията му в лекия жанр. „Крайно време е някои негови колежки да приемат, че каквото и да изпеят, дори на челна стойка да застанат, няма да изкарат неговия глас - неповторим е! Обичам те и се гордея с теб!”, отсече пловдивчанката.

Последвайте канала на

Novini.bg
2551 4

Коментари 4

Добави коментар

2013.06.23 | 12:00

4
„Радвам се, че имам честта да честитя рождения ден не просто на Костинбродския славей, а на световноизвестния Азис. Поклон пред таланта му!”, -xa xa xa.ужас...
Пич

2013.06.23 | 12:00

3
Whatever!!!
Petur

2013.03.13 | 11:26

2
Da ymre dano!
TT

2013.03.08 | 11:34

1
Намира се в гранд хотел Димят, гр. Варна..

Добави коментар

Водещи новини