Алисия: Не водя война с Николета Лозанова

  • 24 декември 2012 08:41

  • 6781
  • 1
Алисия: Не водя война с Николета Лозанова
©

2012 година ще я запомня с много хубави моменти, а отрицателните - ще ги изтрия. Това заяви фолк певицата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия в сутрешния блок на Нова телевизия.

На въпрос кой се грижи за сина й, когато я няма, певицата отговори, че за малкия Валери се грижат двамата й братя и майка й. "Хубавото на моята работа е, че той не усеща моята липса, защото засипава преди да съм отишла на работа", каза тя.

Що се отнася до работата й, фолк дивата е доволна от постигнатото.

Запитана дали води война с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, звездата на Ара мюзик заяви, че се стреми да прави хубави песни и по никакъв начин не иска да бъде въвличана в каквито й да било скандали. "Във времето са се появявали неща, за които съм искала да изляза и да обясня, но те все се появяват нови и нови неща и няма смисъл", смята още хубавицата. Не считам, че животът ми трябва да се върти около скандала. Продават ме хубавите песни. Когато отида на участие, хората се радват на музиката ми. Попитана коя е нейната песен за 2012, певицата заяви, че не знае и ще остава на феновете й да преценят.

За мен е много  важен любимият ми човек, за мой късмет мъжът до мен е много романтичен и внимателен. Последният  му жест към мен е, че ми подари 1001 рози на мое участие. Изгубих ума и дума, признава АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Певицата се закани да свърши нещата, които не е успяла през тази година през следващата. Опитвам се да бъда на макс и в работа си, и в личния си живот. Тя заяви, че Коледа и Бъдни вечер ще прекара със семейството си и няма да обяснява къде ще е това.

На въпрос как гледа на забраната за пушене, певицата заяви, че щом е приет някакъв закон - трябва да се спазва. Когато няма пушек в заведението е по-добре за мен като изпълнител, но не мога да застана на която й да е страна, смята още АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Последвайте канала на

6781 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
B

2013.01.10 | 00:09

1
Ти не искаш, ама тя иска. Тоя, дето му правеше свирки на мис плеймейт и я лансира в публичното пространство, има връзки из цялата преса и няма да те оставят на мира-иначе госпожа Ванкова Първова няма нито едно качество,с което да я приемат в обществото.Само свирките, ама те не са за лице.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини