Шведската принцеса Маделин получи удар под кръста

  • 07 ноември 2012 09:16

  • 8460
  • 2
Шведската принцеса Маделин получи удар под кръста
©

Шведската принцеса Маделин ще се венчае едновременно с бившия си годеник и най-добрата си приятелка.

Да си принцеса не винаги е достатъчно, за да си застрахована от удари под кръста и то от най-близките приятелки, пише "Story". Това установи на собствен гръб шведската принцеса Маделин, която обяви годежа си с американския филмов консултант Кристофър О'Нийл. Това е второто обещание за сватба, което шведката дава през последните две години.

Предшественикът на Крис - адвокатът Джоанс Берстрьом й подари срам, какъвто не е изживявало кралското семейство. Малко преди да стигне до олтара, нейната приятелка от детинство й съобщи, че е спала с годеника й. Тогава другата й най-добра приятелка - Стефани Клеркер - й нанесе съкрушителния удар, като вместо да утешава Маделин, тя предложи приятелско рамо, и не само рамо, на изоставения годеник. Скоро приятелството свършило в леглото и двамата дори заживели заедно, преди принцесата да разбере какво се вихри зад гърба й. Вече не мога да вярвам на никого, каза тя.

Веднага след анонса за предстоящата през лятото на 2013 г. кралска сватба на Маделин и Крис, бившият й годеник и Стефани оповестиха, че и те планират да минат под венчило по същото време.

Последвайте канала на

8460 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.04.27 | 14:44

2
6vedska princesa 6vedska troika.kade e novinata
imid

2013.04.27 | 14:44

1
Никой не е застрахован от предателства, най вече тези от елита на света! Правилно не се доверявай на никого!!

Добави коментар

Водещи новини