Юлиян Константинов: Нарекъл съм Мариана Попова "п*тка заспала"? Добре съм го казал

  • 01 ноември 2012 13:08

  • 4763
  • 3
Юлиян Константинов: Нарекъл съм Мариана Попова "п*тка заспала"? Добре съм го казал
© Булфото

Какво съм казал за Мариана? Пу*ка заспала ли? Не знам точно, но добре съм го казал. Защото тя вкара интригата в действие още на петия ден. Това заявява пред "Уикенд" напусналият Къщата на ВИП Брадър Юлиян Константинов.

Оперният певец казва, че не приема поведението на Мариана, която непрекъснато всявала интриги на фона на личните си комплекси. Юлиян смята, че тя завиждала на Люси заради известността и успехите й в музикалната кариера. “Люси е успяла в най-голямата европейска държава – Германия. Люси е една от немските звезди, продължава да се занимава с пеене, прави мюзикъл, и т.н. Десетки класи над нея е”, заявява Юлиян.

Той твърди, че Къци и Бони са влезли от самото начало в Къщата с предварителни стратегии. “Къци играе неговата си игричка – ролята на жертвата. А всъщност той не е жертват. Хванал е тази роля и се опитва да примъква хората”, казва певецът.

Освен това Къци отблъснал Юлиян с дребнавостта и еснафщината си, който криел мюслито, ананаса и сушените плодове, които по принцип са от общия бюджет. “Дребнотемието и еснафлъкът са отблъскващи”, отсича Юлиян.

Извън тези “любими съквартиранти” той споделя, че с останалите се разбирал изключително добре. Разбира се, най-близки до сърцето му си остават Ники, Фънки и Багата.

Запитан дали се ласкае от определенията, които пише европейската преса по негов адрес – че е “новият Борис Христов” или “Младият Гяуров”, Юлиян отговаря: “Трябва да си малоумен, за да не се ласкаеш, ме те сравняват с най-добрите певци на ХХ век. Мечтая си да се върна на сцената. Затова влязох в шоуто – за да се почувствам в различна обстановка по начин, по който съм се чувствал, когато съм започвал да пея. Единственият начин беше или да отида в чужбина за месец, или да се възползвам от този шанс и да участвам във ВИП Брадър”, казва Юлиян Константинов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4763 3

Коментари 3

Добави коментар
И Топалов

2013.02.14 | 16:11

3
Много правилно си го каза човека.Коя е М.Попова
2

2013.02.14 | 16:11

2
много се изложи и се замислям дали си заслужава да го гледам в друго предаване .
001

2013.02.14 | 16:11

1
opera imash u guza-mirizlivez skapan

Добави коментар

Водещи новини