Майкъл Джексън изпаднал в психическа криза преди смъртта си

  • 04 септември 2012 11:02

  • 1543
  • 0
Майкъл Джексън изпаднал в психическа криза преди смъртта си
©

Имейли, публикувани от "Лос Анджелис Таймс" разкриват психологическата нестабилност на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на малко преди смъртта му, както и напрежението между него и организаторите на предстоящите по онова време концерти на звездата в Лондон, съобщи БТВ.

Според всекидневника 250-те страници писма показват до каква степен високопоставени ръководители на компанията, организираща концертите му - AEG, са били в течение на съмненията за психическата стабилност на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на.

"Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на стои затворен в стаята си, натъпкан с лекарства и депресиран. Опитвам се да го накарам да се съвземе", пише Ранди Филипс - директор на отдела за концертната дейност - AEG Live, на своя началник Тим Лейуики.

Същият му отговаря: "Шегуваш ли се?" "Крещях му толкова силно, че стените потрепериха", продължава Ранди Филипс. "Той е напълно вцепенен и парализиран, ненавижда се и е блокиран от страхове в момент, когато трябва да започне шоуто", пише още той. В същия момент очакват Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на на пресконференция в Лондон, където той се появява с 90-минути закъснение. Ранди Филипс споделя още в писмо, че певецът е бил толкова зле, че се е наложило да го облича, заедно с неговия мениджър.

Въпреки психическото състояние на "Краля на попа", от AEG Live започват да оказват натиск. "Той е притиснат, няма избор, подписал е договор". Тези писма противоречат на твърденията на AEG, че Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на е бил в добро състояние, както е потвърдил и лекар след обстоен преглед за подписването на договора. Седмици преди началото на турнето директора на спектакъла Кени Ортега е предупредил Филипс също в писмен вид: "Той показва силни признаци на параноя, на страхова невроза и на натрапчиво поведение" и настоява за психиатричен преглед на певеца. Ранди Филипс отказва.

Последвайте канала на

Novini.bg
1543 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини