Майкъл Джексън щеше да навърши 54 години днес

  • 29 август 2012 17:07

  • 2109
  • 1
Майкъл Джексън щеше да навърши 54 години днес
©

Днес се навършват 54 години от рождението на един от най-големите артисти в цялата човешка история – феноменалния Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на. Краля на попа, който е роден на 29 август в Гери, Индиана, си отиде на 25 юни 2009 година.

Той бе едва 50-годишен, пише inews.bg.

Джексън бе намерен бездиханен в леглото си. Като точна причина за смъртта му бе посочен прием на свръхдоза медикаменти, като впоследствие обвиненията паднаха върху личния му лекар доктор Конрад Мъри.

Едва ли е нужно да припомняме отново огромните му постижения в областта на развлекателното изкуство. Можем да кажем само, че човечеството ще е много, много щастливо ако се случи да се роди втори като него.

Певец, феноменален танцьор, актьор и артист в пълния смисъл на думата, Джако ще бъде помен вечно.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2109 1

Коментари 1

Добави коментар
БЪЛГАРИН

2015.08.23 | 20:50

1
Прекалено е Голям, за да има друг като него ! Какъв ли щеше да е музикалния свят сега, ако не го бяха убили и ако беше успял да направи последния си концерт ? Как ли щеше да се разтърси музикалния бизнес, ако тази мегазвезда се беше върнала на сцената, както възнамеряваше да направи ?!Поклон пред Краля на Поп-музиката !!!

Добави коментар

Водещи новини