Готвачката Божана Кацарова развя голотии в "Сървайвър"

  • 22 март 2023 09:02

  • 13767
  • 4
Готвачката Божана Кацарова развя голотии в "Сървайвър"
© Фейсбук/Survivor BG
Слушай новината Слушай новината

Откакто е влязла в "Сървайвър" готвачката Божана Кацарова е подложена на мощен и на моменти доста унищожителен хейт в социалните мрежи, където потребителите редовно изразяват недоволство от поведението ѝ.

Претенциите на Кацарова вече все по-често дразнят и останалите участници в екстремния риалити формат.

Докъде може да стигне още в провокациите кулинарата и дали няма да обърне всички срещу себе си в шоуто, много скоро ще стане ясно. Още повече, че все по-често залага на всякакви голотии, за да привлече погледите към себе си.

"И накара зрителите да пият "Деган" против повръщане", гласи един от многото доста крайни коментари в мрежата по неин адрес. А в друг директно я наричат "боклук" заради "евтините опити да прилича погледите".

"Противно е това, което показваш всеки път, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, проста и пълен простак. Селянка, която цял живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си минала операция за промяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма как да си я обясним", не спират с атакуващите коментари зрителите.

Неочаквани обрати в „Сървайвър“

 А поне засега Божана съвсем не дава вид на човек, който се притеснява какво изобщо се говори за нея извън пределите на "Сървайвър". Непукизмът ѝ е изразен до такава степен, че тя все по-често използва вулгарен и циничен език. Докъде ще стигне с всичко това, ще почакаме, ще видим, пише blitz.bg

Novini.bg
13767 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
......

2023.03.28 | 03:37

4
iavno mnogo zloba se lee v neta .
Хаха

2023.03.22 | 10:13

3
Пълно куку явно липсата на бялото и се отразява с това неадекватно поведение какво да си мисли човек тъпа готвачка
1

2023.03.22 | 09:53

2
Какво да очакваш от една проста готвачка
Без Божана

2023.03.22 | 09:39

1
ще бъде скука.

Добави коментар

Водещи новини