Пореден обрат променя хода на Сървайвър

  • 07 март 2023 14:48

  • 7265
  • 1
Пореден обрат променя хода на Сървайвър
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Пореден обрат ще промени хода на Сървайвър, най-вълнуващото приключенсто риалити в ефира на bTV.

Довечера, точно в 20 часа, четирима нови участници влизат в предаването, за да атакуват титлата „Последният оцелял“ и да разбъркат картите в екстремната игра, в която страстите стават все по-силни, а стратегиите - все по-сложни. Това са певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова. 

Юристът Крум Цонев от племето "Воини" отпадна от "Сървайвър"

До този момент четиримата смели отшелници живяха на трети, таен остров в Доминикана. Сега те ще се присъединят към приключението, за да се преборят за своето място в играта. „Дали това ще доведе до нови съюзи или разделения, предстои да разберем“, обясни водещият Ваня Джаферович. Тепърва ще стане ясно и как племената „Известни“ и „Войни“ ще посрещнат актуалните попълнения, които се отличават с изключителни качества. 

Станилия

Спортисктката Станилия има редица титли в категорията „200 м. индивидуално кану“ от различни първенства и състезания, и участие на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на Сървайвър тя иска да докаже на себе си, че умее да оцелява. Отсега се вижда като победител. Треньорката по джудо и самбо Александра също притежава редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Гордее се със своя състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост. 

Александра

Певецът Тино, който нашумя след участието си в „Гласът на България“, също е подготвен за предстоящите изпитания. Освен с изкуство, активно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Държи на спортсменството, а в предаването планира да се коалира с достойните, според него, участници. Финансовият представител Данаил Стоянов пък определя себе си като рисков и силно адаптивен играч, за когото страхът е движеща сила. 

Тино 

Данаил Стоянов

Филип Епитропов
7265 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.07 | 22:00

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини