Семейство Обама се върнаха в Белия дом

  • 07 септември 2022 21:56

  • 2918
  • 3
Семейство Обама се върнаха в Белия дом
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Бившата президентска двойка Барак и Мишел Обама се завърнаха в Белия дом за кратко за церемония по представянето на официалните им портрети в Белия дом, съобщиха американски медии, британски като "Гардиън".

Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън посрещнаха приятелите си, за да видят картините, изложени от  Историческата асоциация на Белия. Художници са Робърт Маккърди и Шарън Спрънг, съобщи People.

Портретът на Барак e дело на МакКърди, който държи да  фокусира вниманието върху героя си. Облечен в черен костюм, сива вратовръзка и игла на американското знаме, бившият президент позира за снимки, които след това са използвани реалистичния портрет, отбелязва изданието, цитирано от "24 часа".

Обама посети отново Белия дом, за да се срещне с Байдън

Портретът на Мишел включва ярки цветове, създадени от Спрънг с бои, които тя сама създава. Използвала е различни снимки, като в крайна сметка пресъздава Мишел, седнала на диван в Червената стая, облечена в ярко синя рокля с ръкав с отворени рамена.

По традиция двата най-нови президентски портрета стоят във входното антре, но това не е строго правило, уточняват от Белия дом. 

Цветелина Кирилова
2918 3

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.09.07 | 23:43

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.09.08 | 05:44

3
В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... ........................................................................................................................ надежда дойчева - ВИЖ МЕ ЧЕ КОЛКО СЪМ УБАВ МАНГАЛ ЧРЕЗ БАЙ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

2022.09.08 | 05:44

2
!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави коментар

Водещи новини