Актьор отнесе строител в шампионски дуел във "Фермата"

  • 18 септември 2021 22:10

  • 4174
  • 2
Актьор отнесе строител в шампионски дуел във "Фермата"
©

След серия от драматични обрати и изравнявания, актьор надви строител на Арената във "Фермата". В първия двоен шампионски дуел в риалитито, Кирил успя да победи Георги, впрягайки последните си сили. Майсторката на керамика Ралица пък се справи с опонентката си, режисьорката Красимира.

Кирил и Георги минаха почти равностойно през серия изпитания - освободиха се от висящи въжени клетки, пълзяха през тунел с гюлета, закачени с вериги на краката им, забиваха гигантски гвоздеи, вадиха от басейна огромни парчета от пъзел. Двамата се движеха наравно до последната, решаваща битка, в която трябваше да се задържат върху наклонена платформа само с ръце. Кирил се оказа много по-издръжлив и спечели оспорвания дуел с 3 на 2. По този начин той запази мястото си в удобната къща на шампионите, а падналият Жоро беше пратен да спи под навеса.

Последвалият сблъсък между Ралица и Красимира също остави жените без дъх, но майсторката на керамика се оказа по-бърза и спечели състезанието. За награда тя ще спи в уютната къща на шампионите, а загубилата Красимира ще се мъчи на твърдата земя под навеса.

Футболна съпруга наказана да спи в колиба във „Фермата“

 

Novini.bg
4174 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.22 | 16:38

2
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров

2021.09.19 | 05:45

1
Селяния и цигания - перфекНа коНбинациа

Добави коментар

Водещи новини