Камелия: Наложи ми се да направя аборт с близнаци

  • 10 януари 2021 18:38

  • 41964
  • 17
Камелия: Наложи ми се да направя аборт с близнаци
© Кадър: Нова телевизия

Поп фолк певицата КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия, навърши 50 г. В интервюто за предаването "Неделята" по Нова телевизия тя говори за болката, смъртта на баща ѝ и споделя коя е истинската ѝ любов.

„Докато не ти се случи едно такова преживяване, мислиш, че всичко ти изглежда много голямо. В един момент осъзнаваш, че като видиш баща си в ковчег, това е за последен път. Тогава за пръв път разбрах какво значи болка от загуба. Хем е тялом там, хем усещаш, че го няма. Няма да забравя този ден. Тогава Цветин накара всички да излязат, за да остана сама с него. Беше ми трудно да целуна баща си за последно. Накрая спрях да мисля и го направих”, разказа тя.

Камелия се отприщи след COVID, пусна горещи снимки

Певицата сподели, че е трябвало дори да пее след погребението на баща си.

„Върнах се и отидох да пея на концерт на Лепа Брена. Тя е моят идол, възхищавам ѝ се. Баща ми знаеше това. Като малка ми купи касетофон, слушах песните ѝ и се правех на певица. След погребението отидох да ме нагримират, да имам някакъв вид. Чак на последната песен споделих пред публиката, че днес съм изгубила баща си. След това Лепа е попитала „кое е това момиче и как издържа?”, разказа още певицата.

КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия, сподели, че след концерта се е сринала психически.

Това не е единственият труден момент в живота на КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия,. През годините певицата е правила три аборта. „Искам да имам деца и направих всичко възможно. Пътят, който извървях, не беше лесен. Много неща съм спестила дори на родителите ми. Ако трябва да имам деца, ще имам. Трудно се преживява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се. Наложи ми се да направя аборт с близнаци”, разказа още певицата.

КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия, сподели, че половинката ѝ - Цветин, я е научил да обича.

„Преди да го срещна за мен любовта беше да получавам, а не да давам", каза тя.

Поп фолк певицата разказа и дали популярността я е променила.

„Дълбоко в себе си винаги съм знаела, че ще съм популярна. Не съм очаквала обаче, че ще радвам толкова поколения българи. В един период славата в мен надделя и започнах да не ценя хората. Мислих си, че едва ли не са ми длъжни да се държат с мен по определен начин. Тогава осъзнах, че губя човешкото си в себе си”, поясни тя.

И допълни, че винаги много я е дразнело, когато за нея се е коментирало единствено това, че е руса и секси.

„През годините най-много съм се борела с това да не обръщам внимание на клишетата и рамките, поставени отвън”, коментира още звездата.

„Аз съм жената на трансформацията, певица на трансформацията”, категорична е КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия,.

На въпрос какво я прави различна от оставалите певици, тя отвърна с усмивка, „Различна ме прави това, че изпях песента „Луда по тебе”.

Novini.bg
41964 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Драган

2021.01.11 | 10:40

17
Да направиш аборт, когато си здрава, значи да извършиш убийство.

2021.01.11 | 04:44

16
Ееее щом е само с един аборт си минала,съпер си.
Възмутен

2021.01.11 | 04:28

15
Как може да пишете такива злобни и просташки коментари ? И защо се правят такива интервюта ? Кому е нужна тази информация ? Кой печели от трагедиите в живота на хората , известни или обикновени хорица ??
Lissa

2021.01.11 | 01:42

14
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
Fatih selim sultan

2021.01.11 | 01:38

13
Ubiyca otrepami decata
мдам

2021.01.10 | 22:38

12
Тая си е убила децата, а разправя колко искала деца.... Добре е да се стои далеч от такива гниди.
Пламенчо

2021.01.10 | 22:36

11
Децата са дар от Бога. Някои цял живот опитват и си нямат...
Владиката

2021.01.10 | 22:35

10
На линия съм. Да се пробваме отново

2021.01.10 | 22:30

9
Те кyчките без армаган почнаха да ги вземат изобщо не се учудвам, забравиха народните о ичай и станаха като циганите

2021.01.10 | 22:23

8
Бих си легнал веднъж с Камелия, колкото за пробата.

Добави коментар

Водещи новини