Хари и Меган влизат в риалити шоу

  • 28 септември 2020 21:25

  • 1613
  • 3
Хари и Меган влизат в риалити шоу
© Getty Images

Британският Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и съпругата му Меган ще станат герои на риалити шоу на Netflix, съобщава БТА.

В началото на месеца стана известно, че кралската двойка е сключила договор за документални и художествени филми, както и за детски програми на стойност 112 милиона британски лири.

Хари и Меган към американците: Гласувайте на най-важните избори за президент

Първоначалното внушение беше, че те ще работят само зад камера, но се оказва, че Меган иска зрителите да видят каква е в действителност. Затова семейството се е съгласило да ги снимат три месеца за риалити шоу, въпреки че преди се оплакваха от медиите, които надничат в живота им.Все още не е известно дали Хари и Меган ще пуснат телевизионен екип в дома си в Санта Барбара.

"По-голямата част от документалната серия ще е за филантропската им дейност, а не какво правят у дома”, каза неназован източник.

И допълни: „Но погледът ще е отблизо и Меган се надява зрителите да видят каква е в действителност"."Казаха, че отиват в Калифорния за повече дискретност, затова всичко изглежда доста лицемерно", коментира Ингрид Сюард, главен редактор на монархическото списание "Меджъсти".

Други са по-толерантни и признават, че подобно предаване ще заинтригува зрителите. А и големите хитове на Netflix са риалити предаванията и затова подобна серия има смисъл.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1613 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ма много тъпи

2020.09.29 | 23:14

3
тия двамката бе

2020.09.29 | 02:07

2
Тоя риж тъпанар трябваше да вземе нашата Софи Маринова. Тя е душа човек. Щеше много по-весело да си живее. Тая третокласна артистка Меган е отвъртителен човек и долнопробна расистка. Софето щеше да си го хрантути тоя никаквец и щеше да бъде гордост за двореца.

2020.09.28 | 22:30

1
Тия разказаха играта на английската корона хахахахахаахаха

Добави коментар

Водещи новини