Лора и Радина Караджова в битка за сексбомба

  • 25 януари 2012 21:19

  • 6194
  • 3
Лора и Радина Караджова в битка за сексбомба
© Интернет

Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ и Лора Караджова ще премерят коя притежава по-голям сексапил в „Нощта на сексбомбите”. И двете красавици са натрупали сериозен опит със снимането на голи фотосесии.

Дъщерята на Данчо Караджов е доста разкрепостена и преди време скандализира феновете си като сподели, че обича да прави фелацио преди участие. Половинката на Део е известна със страстта си да пее по оскъдно облекло и не се притеснява от голотата, като се е снимала в няколко фотосесии за мъжки списания.

Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ също не е от най-свенливите жени. И тя показа прелести за мъжко еротично списание. Преди това в нета изтекоха нейни аматьорски голи снимки.

Освен двете красавици в конкурса са се записали още и доста апетитни плеймейтки. На сайта blife.bg ценителите на женската хубост могат да гласуват за една от претендентките за короната.

В надпреварата ще участва и първата подгласничка на „Мис България 2011” Ваня Пенева - Деница Стоянова. В момента Дени се занимава активно с кариерата си на модел.

Мис Силикон 2011 Лили Иванова също ще развее прелести в конкурса. 25-годишната моделка има с какво да зарадва загорялата публика, тъй като крие в пазвата си 1500 кубика силикон. Припомняме, че преди няколко месеца Лили се оплака, че била заплашвана от бившия си мъж, който не спирал да я тормози и обижда.

Последвайте канала на

6194 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВУКАТА

2014.02.12 | 12:33

3
Бачи Вуки ще ги повози и двечките на ти ди ая. И ша има да ма питат "С чип ле е?"
Amon Ra

2014.02.05 | 11:57

2
не бях виждал по-голяма простотия през последните 20 години... баси заглавието... счупихте тъпомера бе :))))) редактора и автора са " Идиоти на годината" :))))))))))))))))))))))))))))

2014.02.05 | 11:57

1
"Лора и Радина Караджова" - кои са тия? Объркали сте имената! И остатъкът от заглавието е зле - "в битка за сексбомба" - за коя сексбомба се бият, да не са лесбийки?

Добави коментар

Водещи новини