Иван отсвири изпращането на Вихра от "Станция Нова"

  • 23 януари 2012 06:20

  • 17820
  • 6
Иван отсвири изпращането на Вихра от "Станция Нова"
© Булфото

Бившата муза на Иван Христов – Вихра, се сбогува официално с екипа на „Станция Нова” вчера.

Екранната й половинка в „Съпругите” Мая я остави сама по средата на интервю с аргумента, че трябва да фиксира брошката на микрофона си. После се върна с пищен букет и й пожела успех в конкурентния ефир. В студиото прозвучаха вяли аплодисменти и проронилата сълза водеща приветства с „добре дошла” наследничката си Жени Калканджиева.

Тържествената част в изпращането на Вихра е приключила с финалната шапка на рубриката й, пише „Монитор”. Извън кадър раздялата й с колегите от „Междинна станция” продължила като между познати, срещнали се по погрешка на улицата. Христов, с когото все още не са разведени, пропуснал последните й минути в офиса на фирмата, която стопанисва заедно с Андрей.

Очаква се Вихра да дебютира като лице на „Споделено с...” по TV7 в началото на идната седмица. Първите няколко броя от новия сезон на продуцираното от !No Frame Media социално шоу вече са заснети. Междувременно предшественичката й Камелия се оплете в различни версии за раздялата си с амплоато на българската Опра Уинфри. В няколко поредни интервюта фолкдивата обяви, че разбира от пресата за промените в трудовия си статус и че все още има действащ договор, но друг снима в нейното студио. Последното й изказване по темата се случи в „Директно с Карбовски”, където отрече да познава Вихра. А само преди два месеца изповядваше тайните на пълноценната си връзка с Цветин в „Съпругите”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
17820 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
звезда

2012.01.26 | 13:12

6
как сте става звезда в българия? като те напишат няколко пъти някъде,или те покажат по телевизораПрост народ,който си заслужава "Звездите"Честито
Ха ха ха

2012.01.26 | 13:12

5
НеверУятни сИмейни драми и трЪгедии. Напълно в стила на предаването.Каквито са на сцената такива са и у тях . СКУЧНИ.

2012.01.26 | 11:57

4
и двамата са селска чест-той за да тръгне с това недоразумение и да зареже майката на детето си,и да гледа чужди деца,тя-да се вземе толкова на сериозно че , и чак кариера ще прави.../вместо да си гледа детето,а не да го възпитават лелки/каква кариера бе сестро,в семейно шоу,сега ще лъсне истината,като предаването не е роднинско...а пък тази новата женица на иван...явно си смел
vasko

2012.01.26 | 11:57

3
smeni dilara ivane mnogo bozi napravi
teodor

2012.01.26 | 11:57

2
много важно!!!!
DODO

2012.01.26 | 11:57

1
Голям праз!!!

Добави коментар

Водещи новини