Вихра подозирала Вили Сечкова в сексафера с Иван

  • 19 януари 2012 21:33

  • 5187
  • 2
Вихра подозирала Вили Сечкова в сексафера с Иван
©

Вили Сечкова е била враг Номер 1 на „отчаяната съпруга” Вихра. Съпругата на Иван подозирала Виолета Сечкова в секс афера с мъжа й.

Вихра били убедена, че Опосума й изневерява с ексводещата на „В джаза”. Слуховете си останали непотвърдени, но дали съмненията на Вихра са се изпарили, не може да се каже, пише HotArena. Остава неясно как „отчаяната съпруга” ще се сработва сега с шефката си Вили Сечкова.

Припомняме, че Вили Сечкова вече е продуцент на предаването „Споделено с”, за което се спрягашe, че има нова водеща, а именно – Вихра, но медиите публикуваха новината, че всъщност новата водеща на предаването щяла да бъде Тони Димитрова, но HotArena твърди, че това е просто пиар трик. Вихра щяла да бъде водещата на „Споделено с...”, като дори вече са заснети първите епизоди на предаването.





 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5187 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мен

2014.05.10 | 16:48

2
Знаете ли какво "новинари" ? Всеки ден ми бутате в лицето тая долнопробна мърша и нейната житейска драма, на която мога с чиста съвест да се изпикая и изсера в гърлото !!! Хората нямат какво да си сложат на масата но ни пробутвате тоя боклук с динозавърските мигли и гуша на комодорски варан !!! За нейно сведение, когато мъжа и Иван е ебал в путките, гъза и устите другите гнусни пачаври, викал с всичка сила "Вихрооооо, мършо долнааааа, да са разкараш с лайняната си шунда, майка ти гнусна да ебаааааа - глей на кво викам аз путка от класа ...". Айде сега вече можеш спокойно да умреш, Вихра. Повръща ни се от твоята "драма" и предпочитаме да го излеем в устата ти.
xaxaxaxaxa

2014.05.10 | 16:48

1
Тая уфсъ Вихра много я лансират бе! Сигурно лапа като невидяла. Страхотни идеали за нейната дъщеря, да гледа дъртата си к*рва майка как се плющи нагоре-надолу и как ревнува от други разпрани шаврантии. Евала български идеал!

Добави коментар

Водещи новини