Анджелина Джоли и Брад Пит почти не си говорили на медения си месец

  • 07 октомври 2016 16:43

  • 27984
  • 0
Анджелина Джоли и Брад Пит почти не си говорили на медения си месец
© Getty Images/Guliver

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в почти не си говорили, докато снимали филма "Край морето" по време на медения си месец, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на сп. "Пийпъл".

Признаците за напрежение в двойката, която в момента се развежда след едва двугодишен брак, били ясно доловими още по време на снимките в Малта. "Те почти не си говореха, докато бяха заедно. Това определено не приличаше на меден месец. Анджелина не прекарваше никакво време със съпруга си", твърди анонимен източник.

Въпреки че желанието за развод дойде от Джоли, други източници твърдят, че самата тя има голяма вина за разпадането на брака й с Пит.

"Има толкова неща, които могат да се използват срещу Анджелина, но Брад не иска да го прави. Той каза на адвокатите си, че не иска да "играе мръсно".

Джоли подаде документи за развод, като заяви, че се безпокои за безопасността на своите деца. Формално актрисата се позова на непреодолими разногласия с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и поиска да й бъде предоставено пълното попечителство над децата.

Актьорът от своя страна изтъкна, че Анджелина се опитва да го оклевети, като разпространява слухове за неговата склонност към агресия под въздействието на алкохол и наркотици, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
27984 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини