Какво е имуществото на Брад и Анджелина?

  • 27 септември 2016 19:47

  • 37587
  • 1
Какво е имуществото на Брад и Анджелина?
© Getty Images

Суперзвездите Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина Джоли няма да делят имущество по време на бракоразводния процес, защото имат предбрачен договор, пише БТА.

Близък на двамата актьори каза пред сайта TMZ, че договорът им урежда всички нюанси от съвместния им живот и разпределянето на финансите, ако трябва да бъде разделена собствеността. Става дума за сума от 400 милиона долара.

Актьорите имат 12 общи недвижими имота. Седем от тях е купил Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, а два принадлежат на Джоли. Три дома са купени, след като двамата сключиха брак през 2014 г. Това са имението във Франция, къщата в Ню Орлиънс, жилището в Ню Йорк.

Как ще ги разделят, още не е известно.

Основен въпрос за Анджелина Джоли и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в са шестте им деца и грижите за тях. Джоли поиска от съда децата да останат при нея, като посочи, че не одобрява родителските методи на съпруга си.

Novini.bg
37587 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ММ

2016.10.09 | 19:53

1
Парите погубват човека. Да отидат да живеят на село в някоя кравеферма.

Добави коментар

Водещи новини