Емануела: Димитър преби и сина ни!

  • 29 януари 2016 16:27

  • 9298
  • 5
Емануела: Димитър преби и сина ни!
©

След като фолк певицата Емануела разкри в интервю, че бащата на сина й Димитър Динев й е посягал и това е причината за раздялата им, днес фолк певицата направи още по-шокиращо разкритие!

Оказва се, че Димитър е посегнал и на невръстния им син - това сподели самата певица в личния си профил във Фейсбук, публикувайки и доказателство, а именно надраното вратле на детето си.

Вижте какво написа певицата: "Въпреки, че с Димитър Динев сме разделени, аз никога не съм позволявала това да оказва влияние върху нашия син. Родителите трябва да са до децата си, независимо от отношенията помежду си. При последното виждане на Димитър Динев със сина ми, детето се върна стресирано, раздрано и протрито на врата. Питам аз, кой нормален баща ще остави детето си на някой си и ще ходи да се шляе по дискотеките? Кой нормален баща ще се алкохолизира и ще си кани жени вкъщи, докато детето му е при него? Кой нормален родител ще позволи това? Нормално ли е според вас? Това е нашето дете, за Бога".

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
9298 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.02.16 | 18:05

5
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2016.02.05 | 12:09

3
Ай сиктир с тия елени ве, ти си сигурно някой мързелив лунатик дето е трябвало да го изгонят с шутове!!

2016.01.31 | 02:06

1
ЛУД! !!

2016.02.05 | 12:09

4
Не мога да разбера ......ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА ПРОСТОТИИ........СПРЕТЕ СИ БЕ ..............Знаете ли чи ХИЧ /ВЪОБЩЕ/............. ТОВА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА . Ако ..... някой .... много ги иска ......ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ при тях..............ГОЛЯМА РАБОТА ................ ЧЕ била ЕЕЕМАХУЕЛА или че е НЯКОЙ СИ ТЪПУНГЕР .....който биел СИНА СИ.............простотии - простотиии ама колкото си искате...............иначе ..... ще ви плюя на вс........... в ус.......
рая

2016.02.05 | 12:09

2
ами не са й платили достатъчно и веднага почна с измислиците брей само за тази не се намери свестен мъж то не беше Денис то не беше Никола сега и този явно не са достатъчно финансово красиви

Добави коментар

Водещи новини