Радостина Тодорова аут от ''Мис Свят''

  • 04 януари 2016 13:56

  • 9044
  • 0
Радостина Тодорова аут от ''Мис Свят''
©

След фурора, който Радостина Тодорова направи в края на миналата година в Щатите на конкурса "Мис Вселена", нейни голи фотоси могат да я спрат от по-нататъшен възход по световните подиуми и най-вече от участието ѝ в "Мис Свят", пише "Телеграф".

Радост не влезе в двайсетката, но се прочу по цялата планета с жеста, който направи, когато посочи пътя на филипинката, че печели вселенския конкурс, а не обявената минути преди това колумбийка. Фенове по цял свят писаха за постъпката на нашенката с отзиви от типа: "Всеки в живота има нужда от подкрепа, както направи българката".

Стилна актова фотосесия от преди година обаче може да се окаже прът в амбициите на Радостина да завладее още модни подиуми. По принцип и на "Мис Вселена" не се допускат голи снимки, макар конкурсът да е доста по-освободен, след като бе продаден от Доналд Тръмп. На "Мис Вселена" има и надпревара по бански, докато на най-престижния конкурс в момента - "Мис Свят", няма подобен кръг.

В последните дни е подета интернет кампания Радостина Тодорова да отиде на "Мис Свят" тази година, като някои дори я предлагат да бъде там и без конкурс. По темата притежателят на БГ правата за "Мис Свят" Страхил Гановски каза: "Това е много сериозен конкурс, най-големият и престижен в момента. В последното издание участваха 116 страни, в "Мис Вселена" бяха около 80, в "Мис Интерконтинентал", който е вторият по-престижност в момента, са 102-103, бройката трябва да я проверя точно, но това са участващите страни. Не зная как Радостина, въпреки всичките ѝ отлични качества, са я допуснали до "Мис Вселена", но на "Мис Свят" само заради тези снимки не биха я пуснали", коментира той.

"Дори ако ние я пуснем и тя отиде на финала, от централата в Лондон могат да ни наложат много сериозни санкции. Друг е въпросът, че конкурс у нас за 2016 година тепърва ще се прави и там, а не зад кулисите или в интернет, ще се реши коя ще е победителката. Пожелавам много успехи на Радостина, явно има големи качества", добави още притежателят на БГ правата за "Мис Свят".

Последвайте канала на

Novini.bg
9044 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини