Луна: Имам изключително заможен човек до себе си

  • 22 октомври 2015 18:16

  • 5057
  • 3
Луна: Имам изключително заможен човек до себе си
© Булфото

Абсолютна легенда във фолка, а от месец насам и истинска телевизионна сензация, Луна прикова цялото медийно внимание към себе си в рамките на месец. Многобройните ангажименти в графика й показват, че в близко бъдеще името й няма да отсъства от светлината на прожекторите.

Два дни след изгонването й от „ВИП Брадър", тя самичка споделя в началото на интервю за "Всеки ден", че за нея няма неудобни въпроси и би говорила спокойно за всичко. „Нали интервюто с мен ще е на първа страница? Най-отпред, с големи букви?! Това е единственото ми условие към вас", казва тя в началото на разговора. След като й е обещано, интервюто й започва:

- Как се чувствате след излизането си от Къщата на „ВИП Брадър"?

- Победител, разбира се! Главният герой си тръгва, „Биг Брадър" осиротя без мен. Приятно съм изненадана, тъй като хората говорят, че аз победих „Биг Брадър". Всички ме наричат „феномен", как да не ме ласкае това?

- С какви емоции си тръгнахте от шоуто?

- Всичко, което направих в Къщата, бе съзнателно - моята стратегия, изявите ми на артист и превъплъщенията ми ги направих с изключителна лекота, но аз не показах много от своите качества. Саможертвах се в името на медиите, целейки да им благодаря за съвместната работа през годините, тъй като успехът ми се дължи на тях. Извинявайте, но България е в предизборна кампания, а всички говорят за мен.

- С какво ще запомните престоя си?

- С лекотата, с която протече предаването. Имах ясна и желязна стратегия. Та аз едва си мръднах единия пръст, за да направя и покажа това, което сторих. Всяка моя дума имаше послание и то се разбра от интелигентните хора, каквито в България преобладават. Защото за мен българският народ не е прост и необразован, както го нарече Здравко. Той определи пенсионерите ни с минимална пенсия като необразовани, респективно и голяма част от колегите му, които също изнемогват и мизерстват. Това е недостойно да го каже който и да е човек, камо ли ВИП, за какъвто се има той.

- Използвахте ли появата си в шоуто, за да дадете нов старт на кариерата си?

- Направих своята кариера, когато имаше шоубизнес, когато трябваше и когато имаше конкуренция. Нямам нужда да се преродя на сцената. Отново бих влязла в подобен тип шоу, ако трябва на бял кон, ако трябва на черно магаре!

Повече четете тук

Novini.bg
5057 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ros

2016.01.23 | 19:51

3
Ostavete ia LUNA na mira,tia si ima vsi4ko- a i kakvo li i triabva na edna BABA???
В е л и к и я

2016.01.23 | 19:51

2
На тая не и хлопа само дъската , а направо главата ...
Мира

2015.10.26 | 05:27

1
Абсолютните глупости на Луната

Добави коментар

Водещи новини