Парис Хилтън ще съди телевизия за брутална шега (видео)

  • 01 юли 2015 14:59

  • 6090
  • 2
Парис Хилтън ще съди телевизия за брутална шега (видео)
©

Парис ХилтънПарис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има стана жертва на брутална шега на египетска телевизия. Те й предложили панорамна разходка с малък самолет над Дубай. Това обаче било капан.

Малко след излитане се включване аларма, пилотът накланя силно самолетът, а всички в кабината започват да крещят, че самолетът пада. Оказва се, че всички на борда са актьори и изпълняват роля. Само Хилтън не знае какво се случва и изпада в ужас, защото мисли, че самолетът ще падне.

Камерата в показва как изпада в паника.

Хилтън се е консултирала със свои адвокати и смята да съди предаването “Ramez in Control“.

Виж повече тук:

Парис Хилтън стана жертва на брутална шега на египетска телевизия. Те й предложили панорамна разходка с малък самолет над Дубай. Това обаче било капан. Малко след излитане се включване аларма, пилотът накланя силно самолетът, а всички в кабината започват да крещят, че самолетът пада. Оказва се, че всички на борда са актьори и изпълняват роля. Само Хилтън не знае какво се случва и изпада в ужас, защото мисли, че самолетът ще падне. Камерата в показва как изпада в паника. Хилтън се е консултирала със свои адвокати и смята да съди предаването “Ramez in Control“.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Paris-Hiltun-shte-sudi-televiziya-za-brutalna-shega-(video)//nid-140309.htmlПарис Хилтън стана жертва на брутална шега на египетска телевизия. Те й предложили панорамна разходка с малък самолет над Дубай. Това обаче било капан. Малко след излитане се включване аларма, пилотът накланя силно самолетът, а всички в кабината започват да крещят, че самолетът пада. Оказва се, че всички на борда са актьори и изпълняват роля. Само Хилтън не знае какво се случва и изпада в ужас, защото мисли, че самолетът ще падне. Камерата в показва как изпада в паника. Хилтън се е консултирала със свои адвокати и смята да съди предаването “Ramez in Control“.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Paris-Hiltun-shte-sudi-televiziya-za-brutalna-shega-(video)//nid-140309.html

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6090 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.08.28 | 10:48

2
ххахахахахахахахахахахахахаха.................................насра гащите .......................

2015.08.04 | 17:28

1
Снимка в поза - Мамо искам в къщи! Тея са велики напълниха ми душата. Да имаш милиарди по наследство тривиално, да разплачеш щерката на милиардер безценно за другото има мастер кард :)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини