Снимката, показала Синди Крауфорд на 49 години, е фалшива (снимка)

  • 03 март 2015 10:52

  • 7356
  • 0
Снимката, показала Синди Крауфорд на 49 години, е фалшива (снимка)
©

Изтеклата снимка на Синди Крауфорд, за която се твърдеше, че не е обработена, е била фалшива. Това обяви фотографът, който я е заснел. Според него снимката е променена така, че моделът да изглежда по-зле, съобщи БТВ.

„Снимката на Синди Крауфорд, която направих за декемврийския брой през 2013 на „Мари Клер” Мексико е открадната или придобита незаконно, а след това е злонамерено променена и разпространена до медиите”, заяви в свое изявление до Ей Би Си Нюз Джон Русо.

Фотографията, която се появи в интернет миналия месец и бързо стана изключително популярна, показа модела по бельо с всички несъвършенства по тялото на една жена на 49 години, родила две деца. Този естествен вид на Крауфорд накара социалните мрежи да възкликнат с „Браво, Синди!”.

Кадърът се появи първо в Туитър профила на репортера на Ай Ти Ви Шарлийн Уайт, която обясни, че го е намерила в блог за мода.

Списанието също потвърди, че снимката е изтекла. Но представи свое виждане за нея. „Без значение откъде идва кадърът, той е просветление. Винаги сме знаели, че Крауфорд е красива, но виждайки я по този начин, това ни кара да я обичаме още повече”, заяви през февруари редакцията на „Мари Клер”.

Седмици по-късно обаче фотографът представи своята версия за това какво се е случило. „Фалшиво се твърди, че тази фотография представлява необработена снимка на Синди Крауфорд. Това не е вярно. Това е измама, променена версия на моята фотография. Всъщност съм благодарен, че този факт стана публичен и медиите се поправят”, добави Джон Русо.

Нито Синди Крауфорд, нито „Мари Клер” са коментирали твърденията на фотографа.

С развитието на темата съпругът на модела Ранди Гербер публикува в Инстаграм снимка на съпругата си по бански, за да покаже как изглежда тя реално. „Тя получи цветя, а аз получих нея. Честит Свети Валентин”, написа той под фотография, която показва безупречното тяло на модела на басейн.

Мая Йорданова
7356 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини