Рачков и Мария: Женим се

  • 05 септември 2011 07:38

  • 5686
  • 0
Рачков и Мария: Женим се
© Булфото

Димитър Рачков и Мария Игнатова признават, че когато били водещи на “Бургас и морето” и той й предложил да се оженят, не било истинско, а по сценарий.

Наскоро двамата хванаха букета и жартиера на сватбата на Маги и Кремена Халваджиян, но засега нищо не обявяват. се още не .На въпрос ще се женят ли, Рачков отговаря: “Ами още не съм й предложил, но утре...”

Мария влиза в шеговития му тон и допълва: “ Може да поканим медиите да снимат първата ни брачна нощ”. Според нея и без да казват, че ще се женят, постоянно ги женят.

И двамата казват, че когато човек е имал законна връзка, категорично не се плаши от следващ брак. Всъщност и двамата имат по една зад гърба си.

Запитани какви родители са на синовете си Димитър и Виктор, двамата признават, че щом работиш, “щом си в джаза, няма мърдане”, тоест рудно е.

“Когато трябва да се направи забележка, аз правя. Не съм му се карал, но обяснявам, когато прави нещо нередно. В моите очи Димитър може да е най-доброто дете, но не можеш да кажеш на другите хора да преценяват по същия начин”, споделя бащата Рачков.

“Аз съм либерална майка, даже ми се карат, че не се карам много на Виктор. Не мога, той е моето момченце - като му видя устичката надолу, и не мога да се скарам”, разнежва се Мария.

На въпроса ще си родят ли общо дете, отговаря Димитър, докато Мария само го поглежда: “Защо гледаш мен, аз ли да родя? Няма да мога, колкото и да имам желание”, смее се закачливо Рачков./БЛИЦ.

 

Последвайте канала на

5686 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини