Папараци на лов за Игнатова и Рачков

  • 27 август 2011 07:49

  • 6270
  • 2
Папараци на лов за Игнатова и Рачков
©

Папараци от всякакъв калибър преследват като дивеч най-актуалната напоследък светска и екранна двойка Митко Рачков и Мария Игнатова, пише "Монитор.

От професионални ловци на пикантни кадри до редови фенове, които са имали шанса да засекат двамата влюбени и да са с фотоапарат в ръка, всичко живо ги щрака като за световно.

Кадри от ленив плажен следобед на Митко и Мария, които по информация на „Монитор” заедно ще открият сезона като водещи на „Господари на ефира” през септември, се появиха в пловдивския сайт под „Под тепето”. Очевидно папаракът любител си пада повече по русокосата водеща, отколкото по половинката й.

„Актрисата Мария Игнатова щъкаше край басейна в комплекса „Русалка“ в розов бански, който очертаваше до съвършенство формите й. За разлика от нея Димитър Рачков леко се е поотпуснал”, писа почитателят на двойката, който е имал късмета да заснеме любимците си.

Актьорите от “Пълна лудница” изкарали два дни на шезлонгите в комплекса, а външни хора там не били допускани”, твърди човекът. Очевидно става въпрос за пловдивския комплекс „Русалка”, а не ваканционното селище на Северното ни Черноморие.

Двамата бяха с турнето на „Пълна лудница” в града под тепетата до сряда, после екипът акостира в Стара Загора, а в неделя и понеделник са концертите на шоуто в родния на Рачков Бургас.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6270 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
vat

2015.04.17 | 20:37

2
Нещо не ми мяса на Мария.Циците и гъзягата са много големи.
mm

2014.02.24 | 17:33

1
tova li vi e papara6kata snimka be?haha

Добави коментар

Водещи новини