Мел Гибсън започва да продава обувки у нас

  • 15 октомври 2013 06:33

  • 2740
  • 1
Мел Гибсън започва да продава обувки у нас
©

Холивудската звезда Мел Гибсън се пошегува пред CNN, че ще продава обувки из български магазини. Формалният повод за интервюто беше новата лента с негово участие „Мачете убива“, която вече се върти и по българските кина.

„Стига с този филм. Защо не ме питате какво ще правя в близките няколко месеца?! Аз съм в България. Да, ще работя там. Ама не да снимам филм. Ще продавам обувки. Какво толкова се чудите. Аз съм доста добър в този занаят. Хората в тази страна отсега преговарят с мен да започна веднага в магазин в центъра на столицата им София“, каза Мел.

“Е, как ще се откажеш от киното, за да изкушаваш жени да пръскат пари за обувки“, изненада се репортерката на CNN. „Еми, сега, не знам много за тази държава, но пък офертата за продавач си струва. Така че се навих“, продължи с майтапите Гибсън.

Както е известно, холивудският актьор е в България за снимките на третата част от екшъна „Непобедимите“. Още от пристигането си преди десетина дни той се държи много приятелски с всички.

В „Непобедимите 3“ Гибсън влиза в кожата на злодея Конрад Стоунбанк, който се изправя срещу героя на Силвестър Сталоун - Барни Рос. Екипът около Мел е направо очарован от изключителната му дружелюбност и комуникативност. С тези си качества той може да съперничи само на Арнолд Шварценегер. За да бъде винаги в час с тежките сцени в екшъна, синеокият австралиец редовно помпа мускули във фитнеса на хотел „Кемпински-Зографски“.

Последвайте канала на

Novini.bg
2740 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.24 | 19:28

1
Ахахаха "Непобедимите" 5 не беше ли "Непобедимите" 3 не прескачайте така бързо 2 филма подрет :D

Добави коментар

Водещи новини