Сотир Цацаров изпрати дъщеря абитуриентка

  • 28 май 2013 06:31

  • 7584
  • 0
Сотир Цацаров изпрати дъщеря абитуриентка
©

Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в заряза държавните дела за няколко часа, за да се отдаде на приятни емоции. Обвинител №1 в държавата изпроводи дъщеря си Диана на бала й до хотел "Тримонциум" в Пловдив, съобщава сайтът Под тепето.

Изключително развълнуван, главният прокурор смени папките с дигитална камера и влезе в ролята на фотограф. Цацаров отбеляза всеки миг от тържеството на щерка си. която отброяваше от 1 до 12 заедно със съучениците си от Френската гимназия.

Освен да снима наследничката си, таткото се стараеше да я обгрижва във всеки момент от историческата вечер. Имаш ли парички, попита я, преди тя да тръгне с класа си за тържеството в "Тримонциум". Диана даде знак с ръка, че има всичко нужно за празника. Не се притеснявай, тате, каза с жест момичето.

Деликатна охрана следеше отдалеч събитията около главния прокурор. Гардът на НСО бе като част от изпращачите в абитуриентската процесия и никой не забеляза присъствието му. А и той нямаше от какво да се притеснява, тъй като видимо нямаше опасност за сигурността му.

Последвайте канала на

Novini.bg
7584 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини