Галена се натиска с жена (снимка)

  • 25 май 2013 07:25

  • 12735
  • 3
Галена се натиска с жена (снимка)
©

ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и очевидно е решила да се откаже от мъжете и то демонстративно. Певицата публикува снимка, на която се целува с друга жена, разкри Hotarena.net.

Наскоро изпълнителката на ''След раздялата'' имаше любовна афера с мъж от Симитли, беше забъркана и в други скандали, сега се забърка и с представител на същия пол. Идентичността на дамата до ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и не е разкрита, но определено фотоса с двете страстни госпожици предизвика много противоречиви коментари. Неслучайно фотото предизвиква бурни коментари, най-вече от мъжката аудитория от рода на: „А така, браво, мацета! Напълнихте ми душичката“ и „Искам и аз да съм между вас, Галенче“. По-консервативните пък смятат, че подобно поведение не е подходящо за майка на 4-годишен син.

 


Още за любовните трепети на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и може да прочетете тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
12735 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
o,не...

2013.05.30 | 02:46

3
мамка им педалска....не ни занимавайте с педерастия бе хора.врете ни ги в очите нон стоп ,а после защо ви е такова отношението......?какво ме интересува тоя парцал?боклук.то не бе шествие ,телевизионни диспути ,коментари,АЙ СИКТИР ОТ ТУКА!
Лапидация

2013.05.30 | 02:46

2
Ами чалгасжийски боклук-като всички,които слушат попфолк
ъкноун

2013.05.28 | 13:14

1
ще я натисна аз,даже ще я затисна.само че ще и хареса и само за мен ще пита......

Добави коментар

Водещи новини