Големите претенции на Бионсе

  • 22 май 2013 10:50

  • 4360
  • 3
Големите претенции на Бионсе
© Getty Images

Бионсе била изключително разглезена и имала стотици изчанчени претенции на дива, разказват хора от екипа на световното й турне, пише "Блясък". Поп дивата показвала с пълна сила, че е свикнала с разточителен лукс и искала да й бъде осигурен такъв и зад кулисите на шоуто, което пък изнервяло до краен предел подчинените й.

Една от странните прищявки на Бионсе била свързана с тоалетната на гримьорната й. Освен че държала тя да бъде доста по-висока от обикновено, певицата изисквала в нея да има цветна тоалетна хартия и била абсолютно категорична, че цветът трябва да е червен. За целта екипът й бил принуден да направи специална поръчка на консуматива, за който била платена тлъста сума.

Кралица Би настоявала напитките, внасяни в гримьорната й, да са поднесени по специален начин и отказвала да ги пие, ако не са сервирани така. Певицата предпочитала да утолява жаждата си със специална алкална вода, затоплена до определена температура, задължително поднесена със струващи 900 долара титанови сламки.

Освен че пръска доста пари за интересните си претенции, Бионсе е решила да подкрепи и еко идеята. Поп дивата била задължила абсолютно всеки човек от екипа й да се облича в дрехи, направени от 100% памук.

Персоналът бил изключително изтощен от постоянните искания на Бионсе, които трябвало да изпълнява възможно най-бързо.

Последвайте канала на

4360 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
аз

2013.12.30 | 05:15

3
Овца.

2013.05.27 | 18:28

2
За това светът се е засилил към бездната на самоунищожението си. Сламки за 900 $ ?? Я си *** майката ве дрисло недъгава.

2013.05.27 | 18:28

1
Ами има една много точна поговорка: "Пази боже сляпо да прогледа."

Добави коментар

Водещи новини