Децата на Брад Пит със собствен зоопарк

  • 13 март 2013 13:18

  • 2064
  • 0
Децата на Брад Пит със собствен зоопарк
©

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в построи зоопарк за шестте си деца.

Звездата от филма "Кешбол", Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и децата им – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан, са големи любители на животните. Сега Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в е създал семеен зоопарк в имението на двойката Миравал в областта Прованс във Франция.

В зоопарка има кози, лами, гъски, патици, клепоухи зайци. Децата настоявали в зоопарка да има по-екзотични животни като например лъвове, но Брад подбрал единствено животни, които могат да бъдат домашни любимци.

"Мадокс и Пакс са увлечени по сафаритата и искаха Брад да им купи лъвове, тигри и дори крокодили, заяви източник, цитиран от в. "Сън". Пит обаче реши да изгради мини ферма. Той смята, че ще е добре децата му да се научат да се грижат за животните."

Освен това стана ясно, че Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския са започнали да планират сватбата си, за която се смята, че ще се състои в имението Миравал в края на май.

Последвайте канала на

2064 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини