И звездите търсят промоции

  • 08 март 2013 20:07

  • 1104
  • 0
И звездите търсят промоции
©

Много известни личности използват купони за намаление, въпреки че имат милиони долари. От сайта Coupons.com изброяват няколко имена:

Кристен Бел призна пред Конан О'Браян, че е много спестовна и редовно ползва купони.

Кари Ъндърууд също споделя, че редовно си изрязва купони, макар че забравя да ги ползва.

„Защо да плащам повече за нещо, за което всички други плащат по-малко, пита Сара Мишел Гелър. Тя разказва, че когато пазаруват риба в магазина със съпруга си, винаги питат коя е намалена. „Това, че е намалена, не значи, че е лоша. Просто правят промоция.“

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в пита: „Защо всички ме гледат странно, когато дам купон за намаление в магазина или се опитам да се пазаря за някоя дреха. Аз съм от Ню Йорк – това е градът, в който обичаме намаленията!“, пише Profit.bg.

Актьорът от "Mad Men" Винсънт Картайзър е известен със скромния си начин на живот. Той живее в малък апартамент с една спалня в Холивуд и ползва градския транспорт. „Много харесвам градския транспорт. Вместо да се стресирам с шофиране, се возя спокойно и си мисля за сцените, репетирам си репликите наум,“ казва той.

Последвайте канала на

1104 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини