Бионсе си пожела нормално детство за щерка си

  • 12 февруари 2013 13:55

  • 2157
  • 1
Бионсе си пожела нормално детство за щерка си
©

Бионсе иска да осигури нормално детство за дъщеря си Блу Айви.

В интервю за мартенския брой на "Вог" 31-годишната певица казва: "На този етап е много важно за мен да дам възможност на дъщеря си да живее нормален живот като всяко дете - да тича в градината под пръскачките, да й организирам партита с преспиване на приятели, да пие лимонада - всички тези неща, която трябва да правят малчуганите", предаде БТА.

Бионсе, която е омъжена за рапъра и продуцент Jay-Z, роди първото си дете – Блу Айви Картър, през януари 2012 г. Певицата си взе едногодишна почивка от кариерата, за да се посвети на дъщеря си. В началото на месеца ритъм енд блус звездата обяви световно турне, отбелязващо завръщането й на музикалната сцена.

В интервюто за сп. "Вог" Бионсе загатва още, че новият й, все още неозаглавен албум, ще бъде "по-прочувствен" благодарение на майчинството.

Последвайте канала на

2157 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.22 | 20:40

1
Като съм я виждал на клипове случайно веднъж- дваж тая маймуна и мъжа й да се тресат като вуду -канибали около казан с корабокрушенец се питам, какво нормално има в техния живот, че да искат такъв за детето си. Какъв пример са те? Това не е музика, не е култура. Това е помия, лансирана от масоните, за да лумпенизират обществото, за да го контролират по- лесно.

Добави коментар

Водещи новини