Бодиартът е новата мания на нощния живот в страната

  • 07 февруари 2013 07:47

  • 6654
  • 0
Бодиартът е новата мания на нощния живот в страната
©

По 300 лв.. дават купонджиите из нощните заведения за да рисуват върху голи гърди и да се правят на художници. Бодиартът е новата мания на нощния живот в София и страната.

Обикновено се поръчва от компании, честващи ергенски партита, но без консумация. Самото рисуване върви от 40 до 300 лв., отделно обаче се плаща и хонорарът на модела, а той може да стигне и 500 лв., предаде "Телеграф".

В повечето заведения в страната, предлагащи бодиарт, обаче се дават 250-300 лв., като сумата включва и заплащането на модела.

За мацаниците върху голи женски тела се ползват специални бои, които не предизвикват алергии. В зависимост от качеството на боите и най-вече от площта, върху която ще се рисува, върви и заплащането. По правило големите гърди са по-скъпи в тази област.

За разлика от професионалните художници, които творят върху голи тела, нощните купонджии правят обикновени драсканици. Има и "рисунки" с цинични мотиви, като любопитното е, че много мъже предпочитат да драскат върху голата жена всякакви пениси и кой знае защо ги рисуват предимно тъмносини. "Някои рисуват къщурки или слънца, също като в детската градина. Други просто си драскат някакви абстракции", каза собственик на нощен локал, предлагащ услугата, пише "Телеграф".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6654 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини