Направете си сами разглобяема къщичка за игра

Какво по-хубаво от къщичка за игра, която сте направили абсолютно сами, в която детето ви да прекарва време и да се забавлява? Сбъднете всепризнатата от малки и големи мечта за лична крепост, направете малчуганите щастливи.

За да разберете как, прочетете следващите редове и запретнете ръкави. Ако имате по-грандиозни идеи и имате нужда от помощ, пуснете заявка в MaistorPlus и се свържете с креативни специалисти, които да изработят уникални мебели по ваш избор.

Виж още: Детски легла, вдъхновени от приказките

Ако домът ви не е особено просторен една разглобяема къщичка би била перфектното решение–когато не се използва, бързо и лесно се прибира в килера. Материалите също трябва да са сравнително леки и евтини, така че да не се налага да пипате спестяванията си. Възможностите варират между по-дебел фазер и пенокартон. В случая е използван вторият вариант.


На снимките можете да видите необходимите мерки за всяка част на къщичката. Разбира се, можете да измислите и свой собствен дизайн!


Препоръчително е да си намерите дълга линия или стабилна рулетка, за да сте сигурни, че ще работите бързо и качествено. Съветът ни е да използвате молив вместо маркер, за да можете да изтриете начертаните линии в случай, че допуснете грешка.

                         Измерване

Имате свободата да използвате каквото ви е под ръка, за да начертаете облите форми – големи чинии, купи, тави и каквото друго ви дойде наум. Изрежете със сантиметър повече рамката на вратата, за да бъдете сигурни, че самата врата ще се приплъзва лесно.

                            Чертаене

Ако не искате да се занимавате с истински панти, можете да залепите едната част на вратичката с гафер. Не забравяйте да я подсигурите и от двете страни, в случай, че отрочето ви е малко по-буйно и има опасност да разглоби къщичката, докато е в нея.

                            За вратичката

След като сте готови с това ви остава просто да сглобите останалите страни на къщата. За ваше улеснение можете да повикате половинката си за помощ.

                              Сглобяване

Ако имате желание да декорирате новата крепост на детето си, можете да използвате най-разнообразните материали. За всеобщо веселие можете да включите цялото семейство в украсяването, като гарантираме, че ефектът ще бъде поразителен.

                              Довършителни елементи


Вижте също: Цветна етажерка за детска стая

Ако идеята ни ви се е харесала, но не знаете как да пристъпете към действие, не се чудете, а се доверете на Майстор Плюс. Той ще ви срещне с най-добрите професионалисти, измежду които да изберете след предложена оферта. Пуснете заявка, сравнете цени и се спрете на най-подходящия изпълнител.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Направи си сам

още

Анкета

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Избрано от Интернет