Да побереш кухнята в кутия - умното решение за повече пространство!

  • 30 юни 2015 13:43

  • 15213
  • 0
Да побереш кухнята в кутия - умното решение за повече пространство!
©

Много са нещата, които всеки би се досетил да побере в кутия, но цяло помещение едва ли е едно от тях. Необходимостта от оптимизиране на пространството в малките домове провокира дизайнери да разчупят познатите рамки и да създадат уникални кухни, които се събират в компактни “опаковки”.

Интелигентно решение, съдържащо всичко необходимо, за да е доволна и най-взискателната домакиня. А в случай че вашата кухня се нуждае от обновяване, можете да заявите безплатно проект в платформата бързо и лесно, без обвързване.

Вижте още: Как да спечелим място в кухнята

Кутия, пълна с кухненски изненади

Когато пространството, отредено за кухня, е ограничено, често се налага да се лишим от някои екстри или цели уреди, свеждайки оборудването само до най-важното. Необходимостта от този компромис отпада, благодарение на креативни дизайнери, които проектират мултифункционална кутия, пълна с кухненски изненади.

Компактната кутия ви провокира да опитате всяка дръжка и бутон, за да видите къде са се крили досега хладилникът, печката, мивката, кошчето за боклук. Има даже дъски за рязане, място за сухо съхранение на храната и ножовете, миялна за съдовете. Още по-ценното е, че щом приключите с готвенето и другите дейности покрай него, “прибирате” кухнята обратно в кутията.

Вижте още: Трансформацията - кухня на балкона

Островът на кухненското изобилие

Кутиите могат да бъдат и кръгли, а кухните с лекота да се побират в тях. На снимката горе виждаме как този симпатичен остров на кухнеското изобилие успешно побира всичко необходимо за най-обичайните дейности в царството на кулинарията. Фурната е в съседство с хладилника, а в ляво от нея стои миялната машина. Място за мивка, както и за поставка за ножове и други прибори, също е предвидено.

Вижте още: 12 интригуващи и забавни дизайна на кухненски прибори

Кухня с трапезария от ново поколение

Комбинацията от кухня и трапезария едва ли е изненада за някого. Дизайнерската идея да се съберат двете в дигитално управляеми модули вече заслужава внимание. Умното съоръжение може да намери своето място в жилище, офис, конферентна зала. Несъмнено би събудило възхищение, където и да е поставено.

Стилният черно-бял дизайн е само началото. Високотехнологичното управление с разнообразни функции дава бърз и удобен достъп до кухненското оборудване. В зависимост от конкретния повод, трапезарната маса може да събере край себе си например осем човека за бизнес-обяд или двама за романтична вечеря.

Екран, разположен върху една от плоскостите, позволява на докосналите се до тази футуристична кухня да разглеждат меню, от което директно да поръчват налични напитки и ястия. Ако, разбира се, им остане време за хапване, улисани в разучаването на всички екстри. Изглежда доста пристрастяващо, нали?

Ако тези кухни в кутии, дошли директно от бъдещето, са ви вдъхновили да предприемете смели промени в дома си в настоящето, не се колебайте да потърсите професионалист. Направете безплатна заявка, разгледайте профилите на изпълнители, оферти, препоръки и направете най-добрия избор, отговарящ максимално на вашите изисквания.

Последвайте канала на

15213 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини