Уникални басейни от различни кътчета на света

  • 10 юни 2015 16:05

  • 13194
  • 0
Уникални басейни от различни кътчета на света
©

Лятото наближава и желанието ни за плаж, почивка и приятни преживявания се засилва все повече. Басейните, за разлика от естествените водоеми, предлагат повече удобства. Мокри барове, музика и атракциони привличат все повече посетители.

MaistorPlus ви предлага да разгледате едни от най-уникалните басейни по света. А ако и вие искате да се сдобиете с басейн или друго интересно съоръжение в двора, не се колебайте да потърсите опитни професионалисти още днес.

Басейни с уникални гледки

За басейните на открито гледката може би е най-ценното нещо, което ги отличава от другите. За целта те трябва да са разположени на високо място, от където да се разкрие прекрасна природна картина.

Ето и друг пример за басейн с уникална гледка. Разположен на върха на някой небостъргач, посетителите му могат да се любуват на града от високо. Почти до облаците, с палми за декорация, този басейн създава уникално усещане.

Виж още: Дизайнерски столове с уникални форми

Басейни с нестандартни форми

Басейните с нестандартни форми са доста популярни и подхождат на хора с артистична натура. А техните желания са доста причудливи–водни съоръжения с формата на музикални инструменти, фигури на анимационни герои или други интересни идеи.

Екзотични и луксозни басейни

Луксът и екзотиката привличат доста туристи, а притежатели на такива басейни обикновено са или много заможни хора, или луксозни СПА хотели.


Басейни сред природата

Дълбоко в джунглата на изтока или в американската пустиня, винаги има място за един басейн.

Особено в пустошта, там където винаги има недостиг на вода, ефектът е поразителен. Такъв басейн е построен в местността Гранд Каньон, Америка.

Виж още: 11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете

Басейни на брега на морето

Такива басейни обикновено са огромни, пълни с морска вода, разположени на самия бряг на морето. Те имат естествена плажна ивица и много пространство за шезлонги. До тях непосредствено се разполагат хотели с любопитни туристи, а океанът е съвсем близо, допълвайки великолепната гледка. Този тип басейни предлагат редица атракции като водни барове, изкуствени вълни, водни пързалки и др.

Вдъхновиха ли ви тези басейни да обновите двора или къщата си? Ако отговорът е да, не се колебайте да потърсите опитни професионалисти още днес. Можете да разгледате разнообразни оферти и да заявите индивидуален проект лесно и безплатно!

Последвайте канала на

13194 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини