Ryanair с нови полети до Аликанте и Копенхаген

  • 21 декември 2023 11:06

  • 2887
  • 1
Ryanair с нови полети до Аликанте и Копенхаген
© Pixabay

Директни полети по две нови дестинации ще бъдат изпълнявани от София през 2024 г., съобщиха от летището на страницата си във Фейсбук.

Новите авиолинии ще бъдат до Копенхаген, Дания и до Аликанте, Испания. Те ще бъдат поддържани от компания "Райънеър" (Ryanair), а полетите ще се изпълняват от 31 март до 26 октомври.

Полетите до Копенхаген ще бъдат налични пет пъти седмично – вторник, сряда, четвъртък, събота и неделя. От 1 април до 25 октомври ще се осъществяват полетите по маршрута между българската столица и Аликанте.

През април и май те ще бъдат два пъти седмично – понеделник и петък, а след това три пъти седмично – понеделник, петък и неделя.

"Райънеър" с по-висока печалба през първото тримесечие и скок на приходите с 40 на сто

Полети до двете дестинации се обслужват и от "Уиз Еър" (Wizz Air) със зимното полетно разписание.

По данни на "Райънеър" за периода на празниците от 21 декември до 6 януари 2024 г. най-честите дестинации, към които се отправят българите, са Великобритания, Италия, Германия, Испания и Австрия. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2887 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.21 | 13:32

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини