„България Еър“ вече предлага директни полети до Лисабон за летния сезон

  • 09 април 2024 12:00

  • 708
  • 2
„България Еър“ вече предлага директни полети до Лисабон за летния сезон
© Freepik

На 6 април „България Еър“ стартира своята нова редовна линия между София и Лисабон за лято 2024, съобщиха от националния авиопревозвач. 

Авиокомпанията ще лети директно до португалската столица и обратно два пъти седмично – всяка сряда и събота, до края на летния сезон. Най-ниската цена за еднопосочен билет в икономична класа за пътник без регистриран багаж до Лисабон е 139 евро. 

Лисабон предлага преживявания, които ще впечатлят както любителите на приключения, така и тези които търсят незабравима почивка. Португалската столица е неповторима и по отношение на културното си и историческо значение. Над 62 са музеите в Лисабон, като небрежната разходка из цветните и стръмни улички представлява също своеобразна екскурзионна забележителност, която се допълва и от множеството средновековни замъци, разположени в различните части на града, посочиха от авиокомпанията.

Летище Варна посреща лятото с полети до над 60 дестинации в повече от 25 страни

Повече информация относно разписанието и начините за резервация на билети пътниците могат да получат от Центъра за обслужване на клиенти на e-mail: callFB@air.bg, онлайн на www.air.bg и мобилното приложение, в офисите на авиокомпанията в страната и в чужбина, както и през агентската мрежа.

През месец март кабинетът в оставка назначи „България Еър” за въздушен превозвач, който да оперира по международната въздушна линия София - Баку - София. От пресслужбата на Министерския съвет съобщиха, че авиопревозвачът е заявил готовност да започне редовни пътнически полети по линията два пъти седмично. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
708 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:12

2
❤️ Г­о­р­е­­щ­и­­­ ­м­­о­­м­­­и­­ч­е­т­­­а­­ ­в­­и­­­ ­­о­ч­­­а­к­­­в­а­т ­-­­ X­­­1­8­.­F­­­U­­­N

2024.04.09 | 12:25

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини