Глория Естефан беше обявена за легенда на наградите на "Билборд" за латиноамериканските жени в музиката

  • 10 юни 2024 13:26

  • 820
  • 1
Глория Естефан беше обявена за легенда на наградите на "Билборд" за латиноамериканските жени в музиката
© Getty images

Глория Естефан получи отличието за легенда на церемонията за наградите на "Билборд" за латиноамериканските жени в музиката в Маями, съобщи сайтът на изданието. 

Чест е да изразиш уважението си към някого, който е написал собствената си история, каза мексиканската звезда Мария Хосе, представяйки наградата за цялостен принос на Ана Барбара. Тя е пример за човек, който не е изневерил на себе си, допълни Хосе. 

Сред наградените на галавечерта бяха още пуерториканката Кани Гарсия, която беше отличена за новаторство, и колумбийката Кали Учис, избрана за изгряваща звезда. 

Камила Кабело посвети речта си на своята майка: "Когато в света има страдание, майка ми ми напомня, че има и любов. Обичам те, мамо. Обичам и теб, Глория Естефан."

Двайсетгодишната Анхела Агилар получи поздравления от баща си - Пепе Агилар, който изпрати видеопослание от Япония. 

Наградата за жена на годината беше връчена на Карол Джи в нейно отсъствие, тъй като певицата е на европейско турне. От нейно име приза получи баща й Гийермо Хиралдо, който също е латиноизпълнител. 

Ана Барбара благодари на "Билборд" с думите: "Благодаря, че правите това за жените. Все още имаме много бариери за преодоляване, но се справяме добре." 

Последвайте канала на

Весела Найденова
820 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.10 | 15:44

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини