Миси Елиът издава две нови песни

  • 27 август 2012 17:30

  • 1409
  • 0
Миси Елиът издава две нови песни
©

Американската рап изпълнителка и продуцент Миси Елиът (Missy Elliott) ще представи два нови свои сингъла в началото на септември 2012 г., писа сайтът NME.com.

Нейният дългогодишен сътрудник и близък продуцент Тимбаленд (Timbaland) разкри, че завръщането й предстои съвсем скоро, пише dnevnik.bg.

В "Туитър" профила си той обяви, че тя ще пусне два нови свои сингъла в почивните дни около Деня на труда в САЩ, който се отбелязва в първия понеделник на септември. Тази година националният празник се пада на 3 септември, което ще рече, че около 1 и 2 следващия месец песните вероятно ще са налице.

Последният албум на изпълнителката, The Cookbook, излезе през 2005 г., а следващият, Block Party, е в процес на работа от 2008 г. насам. През последните години певицата и продуцент ограничи изявите си само до няколко гостуващи появи в сингли на изпълнители като Кейти Пери и J Cole.

През юни 2011 г. рапърката разкри, че през последните три години се е лекувала от заболяване на щитовидната жлеза, което е попречило на работата й по новия албум. Певицата тогава заяви, че въпреки страничните последствия, предизвикани от болестта, тя продължава да пише музика.

Малко по-рано този месец Елиът и Тимбаленд отрекоха слуховете, че ще участват в посмъртен албум на изпълнителката Алая (Aaliyah), която почина преди 11 години на 25 август в самолетна катастрофа на Бахамите към края на снимки й във филма "Ромео трябва да умре".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1409 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини