Лейди Гага бе чувствителна и откровена пред БГ публиката

  • 15 август 2012 10:03

  • 2022
  • 0
Лейди Гага бе чувствителна и откровена пред БГ публиката
© Булфото

Освен с провокации и ексцентризъм Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в впечатли българската публика с чувствителност и откровение. Певицата остана вярна на предизвикателния си стил, но същевременно успя да разкрие и непозната досега чувствителна страна от себе си по време на концерта си снощи в София, съобщава БТА.

Първоначално Гага се появи на сцената качена на тъмен кон и в тъмен костюм, след това импровизира собственото си раждане, с което изпълни и заглавната песен от последния й албум, дала име и на турнето й The Born This Way Ball. Още от самото начало певицата започна ударно с хитови песни като Just Dance и Bad Romance.

На няколко пъти разговаря с българската публика и докато беше романтична: "Споделяме общи надежди, мечти, бъдеще и заедно говорим на езика на музиката", успяваше да се настрои противоположно: "Аз съм всичко, което мразите, но съм родена по този начин".

През цялото време докато пя, Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в танцува заедно с изключителния си балет. Сменяше множество тоалети - тъмни, светли, шарени, с различни аксесоари, но далеч не толкова провокативни, колкото сме свикнали да я виждаме. Хореографията се разпростираше на цялата сцена, представляващата голям средновековен замък.

На песента Heavy metal lover Гага се появи на мотор с българския флаг, след което отдели време на публиката, разглеждайки най-отпред от сцената множеството подаръци, които феновете бяха донесли за нея. Тя благодари на всички, предпочели да закупят билет за нейното шоу, и заяви: "Обичам, ви България!" и развя българското знаме.

Въпреки, че в изпълненията си Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в беше много ексцентрична със сцени като убийства, преследвания, еднополов брак, в общуването си с публиката беше много откровена и чувствителна. Тя сподели, че много се вълнува да бъде пред толкова много хора и че никога не е вярвала, че ще стане звезда. Емоционален момент беше и когато качи на сцената до себе си момиче от публиката и държейки я за ръката, разказа за живота си.

На финала певицата беше подготвила Poker Face и Alejandro, а на единствения бис изпълни The Edge of Glory и Marry the Night.

Последвайте канала на

2022 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини