Веселин Маринов взриви публиката при първия си самостоятелен концерт в Летен театър "Кайлъка"

  • 24 юли 2023 12:50

  • 27807
  • 0
Веселин Маринов взриви публиката при първия си самостоятелен концерт в Летен театър "Кайлъка"
© Булфото (архив)

Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши изнесе за първи път самостоятелен концерт на най-голямата сцена на открито в Плевен - Летен театър "Кайлъка".

Той представи двучасова програма пред хилядното множество от почитатели на българската популярна музика. Те чуха част от старите му хитове, както и  нови песни, които са включени в предстоящия му нов албум.

Изпълнителят разкри, че е пропускал досега Плевен в националните си турнета и призна, че приемът, който получава от публиката, както и атмосферата в парк "Кайлъка", са уникално преживяване за него. Феновете го възнаградиха с много цветя и аплаузи. Те пееха с него песните, а част от зрителите се забавляваха като танцуваха в лятната вечер.

Веселин Маринов каза истината за скандала с Димитър Рачков

Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши гостува в Плевен с оркестър на живо. На финала представи лично всеки от музикантите, както и двама от композиторите, с които създава песните си. Силно впечатление направи художественото осветление на продукцията, което създаваше уникална цветна картина за всяка песен.

Турнето на популярния изпълнител продължава в десетки градове на страната, припомня БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
27807 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини